Om oss

Hvem er Fredrik?

Jeg heter Fredrik Reff Sydnes, og arbeider som en prestasjonscoach / personlig GPS for enkeltpersoner, ledere og bedrifter som vil vokse.

Min motivasjon er mennesker og den evne vi har til å få til det de vi ønsker. All min erfaring opp til i dag tilsier at uansett hvor du er i livet eller din karriere, så setter det få begrensninger for hva du kan få til i fremtiden hvis du er villig til å gjøre jobben. Det er samspillet med andre som gir meg inspirasjon, og som lar meg dele den positive energien. Jeg er tydelig, åpen og konstruktiv – og alltid målrettet. Selv er jeg alltid i utvikling, og jeg brenner for å være en omsorgsfull støttespiller som utfordrer slik at du utvikler deg til å nå dine mål.

Lang erfaring, bred kunnskap

Med bred internasjonal erfaring, både fra oppstartsbedrifter og store handelskonsern, har jeg også sett de fleste sidene av næringslivet. De mørke, og de lyse. Jeg har vært den unge traineen i et nytt land, han som kjemper knallhardt for å hevde seg i konkurransen. Jeg har vært lederen som følger oppstartsbedrifter til store høyder, ved knallhardt arbeid. Og jeg har levd tett på mange gründere som opplever fantastiske oppturer og dype nedturer – som deres veiviser og coach.

Min rolle har vært å bygge opp både enkeltpersoner og organisasjoner. La hver enkelt finne de sterkeste sidene ved seg selv. Vise alle hvor mye vi kan få til sammen. Det er dette som driver meg nå. Og det er dette jeg gjerne vil gjøre sammen med deg og din forretning.

s2Member®